News Flash:

Briose cu urzici si spanac

24 Aprilie 2013
3254 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 g faina alba
10 g praf de copt
1 ou
50 g unt topit
150 g iaurt
200 g de spanac si urzici oparite
50 g de praz tocat marunt
30 ml ulei de porumb
sare de mare
piper negru proaspat rasnit

Mod de preparare:

Primul pas este sa incingeti cuptorul la 180 de grade si uleiul de porumb intr-o tigaie. Caliti prazul pret de 1 minut, apoi adaugati urzicile si spanacul pe care le-ati oparit si scurs bine inainte. Amestecati totul, asezonati cu sare si piper, apoi luati tigaia de pe foc. Intr-un bol combinati faina cernuta cu praful de copt si putina sare, apoi turnati deasupra untul topit amestecat cu ou si iaurt. Omogenizati cu o spatula. La final adaugati si spanacul aromat cu praz si urzici. Amestecati bine si veti obtine o consistenta cremoasa. Pregatiti o tava si impartiti compozitia in mod egal intre cele 12 cuiburi in care va creste. Bagati tava la cuptor pentru 20 de minute si gata! Bucurati-va de cele mai vesele briose cu urzici si spanac pe care le puteti savura si calde si reci, la micul dejun sau la pranz, ca aperitiv sau garnitura.

Briose cu spanac recomandate de Printesa Polonic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina alba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 28 queries | Mysql time :0.025809 (s)