News Flash:

Briose cu surprize

14 Aprilie 2014
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 1/4 cesti de faina
2 1/2 lingurite de praf de copt
1 lingurita de sare
2/3 ceasca de unt
1 ceasca de zahar brun
3/4 ceasca de zahar alb
2 oua
1 lingurita de esenta de vanilie
1 1/4 ceasca de lapte
24 de oua de ciocolata de dimensiuni mici

Mod de preparare:

Unge 24 de recipiente pentru briose sau foloseste forme speciale din hartie si incalzeste cuptorul la 175 de grade. Amesteca intr-un bol faina, praful de copt si sarea si adauga, treptat, laptele in compozitie, amestecand constant, astfel incat sa obtii o compzitie omogena. Foloseste un alt vas pentru a amesteca untul cu zaharul brun si cu cel alb, adauga ouale unul cate unul si incorporeaza si esenta de vanilie. Amesteca cele doua compozitii pana obtii o compozitie omogena.

Umple fiecare forma de briosa pana la jumatate si adauga cate un ou de ciocolata in mijloc. Mai adauga putina compozitie, fara sa umpli recipientele mai mult de 2/3. Coace briosele in cuptorul preincalzit timp de 18-20 de minute.

Briosele cu surprize merg de minune cu un pahar de lapte cald sau cu o ceasca de cafea. In plus, ai avantajul ca le poti decora cu orice fel de topping!

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose briose surprize
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029958 (s)