News Flash:

Briose cu spanac si cascaval

17 Iulie 2013
2242 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
1 lingurita sare
1 lingurita praf de copt
1 lingurita zahar
75 g cascaval
100 g spanac
1 ou
240 ml lapte
90 ml ulei vegetal

Mod de preparare:

Se da cascavalul prin razatoare. Se incalzeste cuptorul la 190 grade. Se unge o tava de briose. Se amesteca faina, sare si praf de copt. Se amesteca si zaharul si 2/3 din cantitatea de cascaval si spanacul tocat marunt. Intr-un al vas se bat oul cu lapte si ulei. Amestecul de oua se toarna peste cel de faina. Se amesteca bine pana la omogenizare. Cu lingura se pune aluat in formele de briose si se presara peste ele cantitatea de cascaval ras ramasa. Se baga tava la cuptor timp de 20-30 de minute pana cand cresc briosele si prind o crusta aurie. Se servesc caldute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cascaval spanac ulei vegetal razatoare crusta aurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020070 (s)