News Flash:

Briose cu spanac, branza si busuioc

26 Februarie 2014
2691 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g faina
½ lingurita praf de copt
1 lingura zahar
25 g spanac (baby spinach)
o lingura busuioc tocat
100 g parmezan ras
125 ml lapte de vaca
3 linguri ulei de masline
1 oua

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Se unge o tava cu forme de mini-briose. Amestecam intr-un castron faina, praful de copt si zaharul. Adaugam verdeata si parmezanul si amestecam. Facem o gropita in centru. Se bate oul cu lapte si ulei si apoi se toarna peste faina. Amestecam compozitia pana se leaga si apoi o punem in tava pregatita. Se baga briosele la cuptor timp de 12 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

briose spanac retete briose retete spanac retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1016 viz    0 com
1368 viz    0 com
1214 viz    0 com
899 viz    0 com
998 viz    0 com
1000 viz    0 com
1478 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1848 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013314 (s)