News Flash:

Briose cu scortisoara si merisoare

30 Octombrie 2013
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 ml suc de portocale
1 lingurita coaja portocala
60 ml ulei vegetal
150 g zahar brun
un praf nucsoara
un praf sare
1/2 lingurita scortisoara
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
50 g merisoare uscate
60 g germeni de grau
150 g faina
2 oua
1 lingura zahar brut

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 190C. Ameteca faina cu germenii, merisoarele, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara, un praf de sare si un praf de nucsoara. Bate intr-un bol ouale cu zaharul brun, sucul de lamaie, coaja de lamaie si uleiul. Adauga-le pste amestecul de ingrediente uscate si incorporeaza-le. Unge o tava de briose de 12 portii (sau poti sa o pregatesti cu hartii speciale). Pune aluatul si pesara deasupra zaharul brut. Coace briosele timp  de 17 minute. Serveste-le calde cu ceai sau cafea.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1290 viz    0 com
1412 viz    0 com
1667 viz    0 com
1674 viz    0 com
1239 viz    0 com
2792 viz    0 com
1548 viz    0 com
1189 viz    0 com
1841 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029712 (s)