News Flash:

Briose cu scortisoara si mere

14 Octombrie 2013
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

80 ml ulei de samburi de struguri
250 ml lapte batut
35 g nuci tocate marunt
2 lingurite scortisoara
2 lingurite praf de copt
300 g faina
110 g zahar brun
2 miere rosii curatate de samburi si taite in sferturi
2 oua

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C. Pregateste o tava de briose de 12 portii. Feliaza subtire 2 sferturi dintr-un mar si pune-le deoparte. Toaca marunt restul de mere. Amesteca faina, zaharul, praful de copt si 1 lingurita de scortisoara, adauga nucile tocate si formeza o adancitura in mjilocul ingredinetelor uscate.

Amesteca separat laptele, uleiul si ouale si toarna totul in mijlocul ingredientelor uscate. Pune si bucatelele de mar si amesteca bine pana se incorporeaza.

Imparte aluatul in tava de briose si pune deasupra feliile de mar pastrate. Amesteca 1 lingurita scortisoara cu 1 lingurita zahar brun si presara desupra merelor. Coace briosele 25-30 de minute, pana trec de testul scobitorii. Lasa-le sa se raceasca 5 minute in tava inainte sa le scoti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1493 viz    0 com
2208 viz    0 com
8824 viz    0 com
1276 viz    0 com
1151 viz    0 com
2085 viz    0 com
1556 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023031 (s)