News Flash:

Briose cu scortisoara

19 Februarie 2013
2747 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 pahare de faina
3 oua
1 pahar de iaurt natur (150 g)
1 pahar de ulei
2 pahare de zahar
1 pachet de zahar vanilat
1/2 - 1 pachet de praf de copt
putin lapte
ciocolata bucatele sau alta umplutura la alegere - cirese din compot bine stoarse, fructe confiate, scortisoara

Mod de preparare:

Pentru inceput cuptorul se preincalzeste la foc mic. Iaurtul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza. Se adauga ouale si se mixeaza, apoi faina si praful de copt. Daca aluatul e prea gros, se adauga putin lapte (la mine nu a fost cazul). Se pregateste tava sau formele de briose - unse si tapetate cu faina sau cu hartie speciala de briose. Se pune cate o lingura plina in fiecare forma (formele sa fie umplute maximum 2/3 pentru a avea loc sa creasca) si briosele simple cu iaurt se coc aproximativ 30 de minute la foc mic. (150 grade). Se incearca cu scobitoarea si daca iese curata si nelipicioasa sunt gata. Daca doriti sa adaugati ceva compozitiei, puteti sa o faceti la final.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua iaurt natur ulei zahar zahar vanilat lapte ciocolata tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4188 viz    0 com
4139 viz    0 com
5810 viz    1 com
1556 viz    0 com
1962 viz    0 com
1911 viz    0 com
1272 viz    0 com
1124 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026359 (s)