News Flash:

Briose cu porumb

14 Octombrie 2013
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

jumatate ardei gras rosu tocat marunt
50 g porumb din conserva, 110g unt topit si racit
1 galbenus
110ml lapte batut
1/4 lingurita piper
1 lingurita chilli pudra
1 lingurita sare
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingura praf de copt
3 linguri zahar
170 g malai
100 g faina

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C si pregateste o tava de briose pentru 12 portii. Amesteca intr-un bol faina, malaiul, zaharul, praful de copt, bicarbonatul, sarea, pudra de chili si piperul. Separat amesteca laptele, untul si galbenusul. Toarna-le peste ingrediente-le uscate si incorporeaza-le cu o spatula. Amesteca porumbul si ardeiul tocat si imparte aluatul in tava de briose. Coace timp de 20 de minute pana cand se rumenesc la suprafata si daca introduci un cutit in mijlocul lor, lama iese curata. lasa briosele sa se raceasca 5 minute in tava, apoi scoate-le pe un gratar sa se raceasca complet.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1925 viz    0 com
1076 viz    0 com
1495 viz    0 com
2212 viz    0 com
8830 viz    0 com
1278 viz    0 com
1151 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024203 (s)