News Flash:

Briose cu piure de castane

1 Aprilie 2011
2253 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu piure de castane
Ingrediente pentru 30 briose: - 300 g faina - 200 g unt - 100 g ciocolata amaruie - 1 borcan de 350 g piure de castane, indulcit - 1 lingura rom - 3 oua - 150 g zahar (daca piureul de castane nu e indulcit, poti pune pana la 250 g ) - 1 lingurita praf de copt - 150 ml lapte Cum se face: - Pregateste tavile pentru briose. Incalzeste cuptorul la 190 C - Amesteca faina cu praful de copt - Topeste untul la foc mic. Pune in el ciocolata taiata mic si lasa 3 minute. Cu o lingura amesteca, pana ce ciocolata e topita. - Scoate piureul de castane din borcan si amesteca-l cu romul - Intr-un castron bate 5 minute (cu un mixer) ouale cu zaharul - In oua toarna in fir subtire ciocolata, amestecand cu mixerul. - Amesteca piureul de castane - Adauga 1/2 din faina, apoi laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare. - Pune cate 1 lingura de coca in formele de briose. - Coace 20 minute. Raceste briosele pe gratar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

focaccia glazura castane zahar pudra lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3565 viz    1 com
1346 viz    0 com
1409 viz    0 com
1275 viz    0 com
1278 viz    0 com
1091 viz    0 com
2858 viz    0 com
1332 viz    0 com
1886 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012915 (s)