News Flash:

Briose cu piep de pui si parmezan

9 Aprilie 2014
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 100 gr parmezan
230 gr firimituri de paine uscata
1 lingura ulei de masline extravirgin
1 ou
piept de pui
cca 100 gr ardei gras rosu tocat
ceapa alba tocata
2 catei de usturoi
1 linguri oregano uscat
6 frunze de busuioc proaspat
putina sare
piper
mozzarella
sos marinara

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Amesteca parmezanul cu firimiturile si uleiul. Lasa deoparte. Bate oul, apoi pune bucatele de carne, ceapa, usturoiul, ardeiul gras, busuiocul, oregano, piper si sare. Amesteca foarte bine cu degetele.
Pulverizeaza spray de gatit intr-o forma de briose. Pune in fiecare adancitura din mixul pregatit antererior, apoi adauga cate un cub de mozzarella. Acopera cu mixul cu firimituri, apasand usor. Da la cuptor pentru 25-30 de minute sau pana cand preparatul prinde o culoare rumena. Dupa ce scoti tava din cuptor, las-o deoparte cam 5 minute. Serveste cu sos marina incalzit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne briose carne briose parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1526 viz    0 com
1784 viz    0 com
1132 viz    0 com
1062 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017520 (s)