News Flash:

Briose cu ovaz si nucsoara

31 Decembrie 2014
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o ceasca de fulgi de ovaz
2 oua
1/3 ceasca de seminte de in
1/3 ceasca de nuci macinate
1/2 ceasca de stafide
1/3 ceasca de seminte de dovleac
o lingurita de scortisoara macinata
1/2 lingurita de nucsoara
380 ml lapte degresat
un varf de cutit de sare
1/4 ceasca de unt de arahide
1 mar ras
3 linguri de sirop de artar

Mod de preparare:

Inmoaie fulgii de ovaz in apa peste noapte, scurge-i si amesteca-i cu stafidele, nucile, semintele de dovleac si cele de in, scortisoara, nucsoara si sarea. Intr-un alt bol, amesteca ouale batute cu laptele si untul de arahide, apoi combina cele doua compozitii. Pune aluatul in forme pentru briose, adauga merele deasupra fiecarei forme si coace timp de 25 de minute. Serveste-le dupa ce s-au racit, cu sirop de artar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose briose ovaz retete prajituri retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1497 viz    1 com
2199 viz    0 com
2495 viz    0 com
4566 viz    0 com
1029 viz    0 com
1301 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 26 queries | Mysql time :0.023030 (s)