News Flash:

Briose cu oua de ciocolata

22 Mai 2012
5196 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu oua de ciocolata
Ingrediente:

ousoare de ciocolata
225 g faina
200 g ciocolata cu lapte
200 g zahar
200 g unt moale
3 oua
2 linguri cacao
½ lingurita bicarbonat de sodiu
125 ml lapte

Pentru glazura:

60 ml lapte
100 g unt moale
2 linguri cacao
400 g zahar pudra

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Intr-o tava cu forme de briose asezam carcase de hartie. Punem ciocolata intr-un bol pe care-l asezam deasupra unui vas cu apa clocotita. Amestecam ciocolata pana cand se topeste, apoi o lasam deoparte la racit. Cu un mixer electric se bate untul cu zahar. Adaugam apoi ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare aditie. Incorporam ciocolata si apoi faina, cacao, praf de copt si bicarbonat de sodiu si amestecam pana la omogenizare. Incorporam si laptele si amestecam bine. Turnam compozitia in formele pregatite si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Le scoatem din tava si le lasam sa se raceasca complet. Intre timp preparam glazura: cu un mixer se bate untul pana devine cremos, dupa care adaugam cacao, zahar pudra si lapte. Amestecam pana la omogenizare si apoi ornam fiecare prajiturica. Deasupra asezam cate un ousor de ciocolata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11301 viz    0 com
1670 viz    0 com
3769 viz    0 com
1889 viz    0 com
1952 viz    0 com
3723 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025592 (s)