News Flash:

Briose cu ou de ciocolata

23 Martie 2012
2933 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu ou de ciocolata
Ingrediente:

340 g faina
12 ousoare de ciocolata kinder
150 g zahar
1 plic praf de copt
125 g unt topit si racit
180 ml lapte
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:

Mai intai cu unt sau ulei o tava cu 12 forme de briose, dupa care incingem la 180 de grade cuptorul. Amestecam zaharul, faina si praful de copt. In alt bol amestecam untul, laptele, ouale si esenta de vanilie si turnam compozitia peste ingredientele uscate. Cu o lingura de lemn amestecam pana la omogenizare. Turnam aluatul obtinut in tava si introducem cate un ousor in centrul fiecarei briose. Dam pentru 20 de minute la cuptor. Inainte de a le scoate, lasam sa se raceasca in tava timp de 10 minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar unt lapte oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029053 (s)