News Flash:

Briose cu nuci si ciocolata

20 Decembrie 2012
2083 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 faina
125 g unt moale
1 ou
200 g ciocolata tocata
100 g zahar brun
150 g nuci pisate grosier

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Cu un mixer se bate untul cu zahar. Incorporam oul si apoi faina. Adaugam ciocolata si nucile si amestecam aluatul. Cu mainile curate modelam biscuitii si ii asezam in tava. Bagam la cuptor timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca complet inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt moale ciocolata zahar brun tava mixer cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1154 viz    0 com
3339 viz    0 com
3768 viz    0 com
1571 viz    0 com
2675 viz    0 com
4515 viz    0 com
1514 viz    0 com
2216 viz    0 com
2982 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032815 (s)