News Flash:

Briose cu nuci si ciocolata

20 Decembrie 2012
1997 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 faina
125 g unt moale
1 ou
200 g ciocolata tocata
100 g zahar brun
150 g nuci pisate grosier

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Cu un mixer se bate untul cu zahar. Incorporam oul si apoi faina. Adaugam ciocolata si nucile si amestecam aluatul. Cu mainile curate modelam biscuitii si ii asezam in tava. Bagam la cuptor timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca complet inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt moale ciocolata zahar brun tava mixer cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1117 viz    0 com
3282 viz    0 com
3704 viz    0 com
1524 viz    0 com
2633 viz    0 com
4380 viz    0 com
1467 viz    0 com
2146 viz    0 com
2931 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1789 (s) | 24 queries | Mysql time :0.028104 (s)