News Flash:

Briose cu nuca de cocos

14 Martie 2012
4697 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu nuca de cocos
Ingrediente:

250 g faina de cocos (225 g cocos + 25 g faina)
12 g praf de copt
3 oua
150 g zahar
250 ml frisca lichida (200 ml frisca + 50 ml lapte)
un pliculet zahar vanilat

Mod de preparare:

Prima data se bat ouala cu zaharul. Cand acesta s-a topit se pune nuca de cocos (si cele 25 g faina) si amestecam bine pana se incorporeaza impreuna cu celelalte ingrediente. Adaugam frisca, zaharul vanilat, mixam bine, bine si punem vasul in frigider pentru 20 de minute. Dupa ce a trecut timpul de stat in frigider, adaugam praful de copt, amestecam bine din nou, punem compozitia in formele de muffins, atentie doar pe trei sferturi umplem formele, ca sa aiba loc sa creasca. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 20 de minute.
Le-am lasat sa se raceasca bine, bine, apoi le-am asezat pe un platou, pe cele in forma de floarea-soarelui le-am lipit niste bombonele micute.
Briose cu nuca de cocos pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocos faina oua zahar frisca lichida frisca lapte zahar vanilat frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029644 (s)