News Flash:

Briose cu mozzarella si sunca

3 Iunie 2013
2208 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina alba
130 g cartofi
1 cub de drojdie de bere
150 ml lapte
3 linguri de ulei de masline
3 oua
120 g sunca
100 g mozzarella
sare

Mod de preparare:

Fierbe cartofii in putina apa cu sare si apoi scurge-i bine. Dizolva drojdia in putin lapte cald. Amesteca faina cu cartofii zdrobiti si adauga peste uleiul de masline, un varf de sare, drojdia si ouale batute.
Taie mozzarella in bucatele micute si pune-le in compozitie. Amesteca bine pana cand se omogenizeaza. Unge cu unt cateva forme de briose si toarna compozitia in ele, apoi lasa coca la dospit 30 de minute. Pune briosele la cuptor pentru 20 de minute, la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Briosele cu sunca si mozzarella se servesc simple sau cu legume.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina alba mozzarella lapte cald
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020918 (s)