News Flash:

Briose cu morcovi

13 Aprilie 2016
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 plic praf de copt
260 gr faina
150 gr zahar brun
236 ml ulei de floarea soarelui
4 oua mari, batute bine
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 si 1/2 lingurita scortisoara
1/4 lingurita nucsoara
1/4 lingurita sare
3 morcovi de dimensiuni medii
125 gr nuci pecan (sau nici normale)
2 mere de dimensiuni medii
15 gr fulgi de nuca de cocos

Pentru glazura:
1 lingurita extract de vanilie
225 g crema de branza, la temperatura camerei
4 linguri unt nesarat
260 gr zahar pudra

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si tapeteaza o tava pentru briose cu hartii speciale. Intr-un bol de dimensiuni mari amesteca faina, zaharul brun, praful de copt, bicarbonatul, cortisoare, nucsoare si sarea. Amesteca bine apoi incorporeaza ouale batute, morocovii, merele, nucile si cocosul. Amesteca bine pana la omogenizare.

Adauga compozitia in forme avand grija sa umplii doar 3/4 din acestea, pentru a avea loc sa creasca. Coace briosele timp de 20-25 de minute. Lasa-le sa se raceasca complet inainte de a adauga glazura. Cand briosele s-au racit prepara glazura. Intr-un bol incapator adauga crema de branza, vanilia si untul. Mixeaza pana obtii o spuma. Treptat incorporeaza zaharul in compozitie.
Aplica glazura pe briose cu ajutorul unui sprit. Iti poti lasa imaginatia la contributie pentru a creea modele unice.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

briose morcovi briose mere reteta briose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5356 viz    1 com
1418 viz    0 com
1542 viz    0 com
2518 viz    1 com
9245 viz    0 com
1518 viz    0 com
3092 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019495 (s)