News Flash:

Briose cu mazare si chimion

22 Martie 2012
2400 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu mazare si chimion
Ingrediente:

150 g mazare congelata
2 linguri ulei de masline
1 ceapa data prin razatoare
1 lingura chimion
1 catel de usturoi zdrobit
300 g faina
80 g unt topit
250 ml lapte
1 ou batut

Mod de preparare:

Ungem cu putin unt o tava cu forme de briose si incingem la 200 de grade cuptorul. Apoi intr-o tigaie incingem uleiul si calim vreo 3 minute usturoiul si ceava. Adaugam mazarea si chimionul si mai lasam vreo 2 minute. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca.
Punem fain intr-un bol. In altul amestecam untul cu ou si lapte, dupa care turnam amestecul peste faina. Incorporam si amestecul cu mazare si punem compozitia obtinuta in tava pregatita. Bagam la cuptor timp de 20 minute. Se servesc caldute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare ceapa chimion usturoi faina unt lapte tava foc bol cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1789 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034748 (s)