News Flash:

Briose cu gem de capsuni

30 Iunie 2011
3633 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu gem de capsuni
Ingrediente: 350 g faina 200 g iaurt 2 oua 70 ml ulei 10 g praf de copt 80 g zahar 1 varf de cutit sare 100 g gem de capsuni hartie pergament Mod de preparare: Se aprinde cuptorul si se lasa sa se incalzeasca. Se prepara un amestec din oua, ulei si iaurt, in care se introduce faina, zaharul, praful de copt si sarea. Formele pentru copt briosele se tapeteaza cu hartie pergament, se umplu pe jumatate cu aluat; se pune gemul de capsuni, apoi se completeaza fiecare briosa cu aluat. Se introduc briosele la cuptor pana cand se rumenesc (20 - 30 min.). Se lasa briosele in forme inca un sfert de ora, apoi se scot. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

focaccia mere oua carne macra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1042 viz    0 com
2973 viz    0 com
8499 viz    0 com
9784 viz    0 com
948 viz    0 com
2320 viz    0 com
1340 viz    0 com
7180 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013404 (s)