News Flash:

Briose cu gem

20 Februarie 2013
4119 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g faina
2 oua
10 g praf de copt
200 g iaurt
100g crema de ciocolata sau gem (pentru umplut briosele)
70 ml ulei
80 g zahar
1 varf de cutit sare

Mod de preparare:

Pentru inceput aprindem cuptorul si il lasam sa se incinga bine. Intr-un bol punem ouale, uleiul si iaurtul, in care se introduce faina, zaharul, praful de copt si sarea. Le amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena. Formele pentru copt briosele se tapeteaza cu hartie pergament, se umplu pe jumatate cu aluat; se pune crema de ciocolata sau gem, apoi se completeaza fiecare briosa cu aluat. Se introduc briosele la cuptor pana cand se rumenesc, cam 20-30 de minute este timpul de coacere.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua iaurt gem ulei zahar sare bol compozitie omogena pana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2388 viz    0 com
2893 viz    0 com
1338 viz    0 com
3165 viz    0 com
1524 viz    0 com
2748 viz    0 com
4189 viz    0 com
4140 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026470 (s)