News Flash:

Briose cu fulgi de ciocolata

7 Octombrie 2012
1679 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
1 oua
70 g unt
100 g zahar
70 ml lapte
1/2 praf de copt
fulgi de ciocolata
coaja de lamaie
zeama de lamaie
1 praf de sare

Mod de preparare:

Prima data se topeste si se lasa la racit untul. Apoi se amesteca praful de copt cu faina, coaja de lamaie, sarea si zaharul. Cand s-au amestecat bine se adauga zeama de lamaie, ouale si laptele. Se mixeaza compozitia cu un tel, dupa care se pun fulgii de ciocolata si se amesteca usor. Se pune aluatul in forme, se presara cativa fulgi de ciocolata si se dau la cuptor preincalzit in jur de o jumatate de ora. Se lasa la racit in forme.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose retete culinare retete desert retete dulciuri faina oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032598 (s)