News Flash:

Briose cu fructe de padure si vanilie

25 Octombrie 2013
1974 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
150 gr unt
150 gr zahar
200 gr faina
250 gr coacaze sau alte fructe de padure (proaspete sau congelate)
o esenta de vanilie
1 praf de copt

Mod de preparare:

Se amesteca untul cu zaharul si se adauga, pe rand ouale. Se incorporeaza apoi faina si praful de copt. Se amesteca foarte bine toate ingredientele mentionate si se adauga esenta de vanilie si jumatate din cantitatea de coacaze. Se ung formele de briose cu putin unt si se tapeteaza cu faina, apoi se toarna compozitia in forme de briose. Se orneaza briosele cu fructele ramase si se pun la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 30 de minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023894 (s)