News Flash:

Briose cu dovlecei. Un desert rapid de facut si foarte usor

8 August 2016
798 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr dovlecei
2 oua
250 gr zahar granulat
120 ml ulei de gatit
120 gr unt
120 ml iaurt simplu
putina sare
o pastaie de vanilie
120 gr fulgi de ciocolata
350 gr faina de grau
20 gr cacao pudra
1 lingurita praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

1. Spala dovleceii, scoate-le semintele si da-i pe razatoare.
2. Mixeaza ouale cu zaharul granulat, dupa care adauga uleiul, untul topit si iaurtul. Omogenizeaza.
briose cu dovlecei







3. Pune intr-un bol faina, cacaoa, sarea bicarbonatul, scortisoara, praful de copt si pastaia de vanilie. Amesteca bine.
4. Incorporeaza mixul cu faina in bolul cu oua. Omogenizeaza.
5. Stoarce foarte bine dovleceii si pune-i si pe ei in bol. Amesteca.
6. Strecoara fulgii de ciocolata in compozitie. Indeparteaza pastaia de vanilie.
briose cu dovlecei







7. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
8. Pune hartii de briose in tava speciala.
9. Umple-le pe fiecare cu trei sferturi de compozitie, apoi baga in cuptor pentru vreo 15-17 minute.
briose cu dovlecei
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

briose dovlecei retete briose briose cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016948 (s)