News Flash:

Briose cu dovleac si rozmarin

3 Octombrie 2014
1582 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

240 g dovleac copt, taiat cubulete
130 g faina integrala
180 g faina cu agent de crestere
1 lingurita praf de copt
2 oua
60 ml ulei vegetal
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
3 fire de rozmarin, tocate marunt
1 lingura miere
100 ml iaurt
1 varf cutit sare
un pumn de miez de seminte de dovleac

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Pregateste 10-12 forme de briose. Cerne ambele tipuri de faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu intr-un bol mare. Adauga sarea si rozmarinul. Intr-un bol separat, bate ouale si amesteca-le cu iaurt, lapte, miere si ulei vegetal pana obtii o compozitie omogena.
Toarna ingredientele umede in cele uscate, amestecand usor cu o lingura, apoi adauga bucatile de dovleac, pastrand cateva cubulete pentru ornarea brioselor. Adauga compozitia in forme, cu ajutorul unei linguri. Presara bucati de dovleac si mieji de seminte pe deasupra fiecareia si baga-le la cuptor, timp de 20-25 de minute, pana cand se rumenesc usor pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose briose dovleac retete usoare retete toamna culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015713 (s)