News Flash:

Briose cu dovleac si nucsoara

14 Noiembrie 2013
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de zahar
1/2 cana cu zahar brun
1 ceasca de dovleac
1/2 cana ulei vegetal
2 oua
2 cani cu faina
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita cu sare
1/2 lingurita nucsoara
1 lingurita scortisoara
1/4 lingurita ghimbir
1/4 lingurita cu ienibahar

Mod de preparare:

Amesteca zaharul, zaharul brun, dovleacul, uleiul si ouale si mixeaza-le pana cand obtii o compozitie omogena. Separat, amesteca faina cu praful de copt, sarea, nucsoara, scortisoara, ghimbirul si ienibaharul. Adauga apoi si aceasta compozitie peste amestecul de dovleac si amesteca bine pana obtii un aluat omogen. Pune aluatul in formele pentru briose si coace-le la fos mediu timp de 25-30 de minute.
Briosele cu dovleac se servesc la temperatura camerei, alaturi de o ceasca de cafea fierbinte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2683 viz    0 com
2252 viz    0 com
2600 viz    0 com
2320 viz    0 com
2070 viz    0 com
1917 viz    0 com
2168 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023868 (s)