News Flash:

Briose cu coaja de portocale

22 Februarie 2013
1651 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani faina
1 lingura praf de copt
esenta de portocala
coaja de portocala
3/4 cana zahar
1/2 cana stafide brune, mari, nehidratate in lichid
o cana lapte
1 ou
100 gr unt topit
jumatate de lg sare

Mod de preparare:


Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se unge tava de briose si se imbraca cu hartiute pt muffinsi. Dar mai dragute sunt formele din silicon, pentru ca aluatul nu se lipeste deloc, sunt colorate, usor de depozitat si curatat si sunt si destul de ieftine. Mai apoi, se amesteca intr-un bol ingredientele uscate, iar in altul se bate bine oul, se combina cu laptele si untul topit. In ingredientele uscate, turnam lichidul si amestecam usor cu o spatula sau lingura de lemn. Se toarna compozitia in forme cam trei sferturi si se coc muffins circa 20 de minute sau pana cand trec testul cu scobitoarea.

Briose cu coaja de portocale recomandate de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar stafide brune lapte unt topit sare bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2097 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026839 (s)