News Flash:

Briose cu ciocolata si vanilie

8 Februarie 2013
4546 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 bezele
300 gr ciocolata amaruie
50 gr unt
2 oua
80 gr zahar
1/2 lingurita esenta de vanilie
150 gr faina
zahar pudra

Mod de preparare:


Amesteca ciocolata si untul intr-o cratita pe foc pana cand se topesc si capata o consistenta fina. Ia de pe foc si adauga treptat zaharul, ouale si vanilia. Amesteca foarte bine cu spatula. Incorporeaza apoi si faina si amesteca, pana obtii un aluat cremos, fara cocoloase. Unge cu unt o tava pentru briose si umple pe jumatate fiecare forma. Preseaza apoi la mijloc cate o bezea mare. Acopera apoi complet bezeaua cu restul de aluat. Da tava la cuptor pentru 20 de minute. Cand sunt gata, scoate-le de la cuptor si lasa-le sa se raceasca timp de 10 minute. Scoate-le din forme, asaza-le pe un platou si pudreaza-le cu zahar. Briosele de ciocolata cu bezele se servesc cu capsuni proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bezele ciocolata amaruie unt oua zahar faina zahar pudra spatula cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1975 viz    0 com
2610 viz    0 com
1722 viz    0 com
1730 viz    0 com
1512 viz    0 com
2602 viz    0 com
1646 viz    0 com
1953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1878 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031209 (s)