News Flash:

Briose cu ciocolata si lamaie

6 Martie 2013
2756 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

140 gr faina amestecata cu o lingurita praf de copt
100 gr zahar fin
140 gr unt
coaja rasa de la 1 lamaie
2 oua mari batute

Pentru glazura:

300 ml smantana
100 gr ciocolata
3 linguri zahar

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180°C si pune forme de hartie intr-o tava de briose. Bate untul si zaharul intr-un bol mare, cu o lingura de lemn pana cand compozitia devine moale. Adauga coaja de lamaie si incorporeaza usor si ouale si faina, amestecand bine.
Pune amestecul in forme si coace-le timp de 20 de minute pana ce scobitoarea infipta in centrul briosei iese curata, apoi lasa sa se raceasca. Incalzeste ciocolata maruntita, smantana si zaharul, amestecand incontinuu, pana cand ciocolata se topeste si obtii o glazura omogena. Asaza apoi glazura uniform peste briose.
Briosele cu glazura de ciocolata se servesc la temperatura camerei, decorate cu bomboane sau alte ornamente pentru prajituri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar fin unt glazura smantana ciocolata zahar hartie bol mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1767 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025946 (s)