News Flash:

Briose cu ciocolata

19 Februarie 2013
4186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

115 gr faina
55 gr unt
1 ou
120 ml lapte batut/ iaurt
30 gr cacao
130 gr zahar
1/2 lingurita praf de copt
60 gr ciocolata cu lapte
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita sare

Mod de preparare:

 Am luat ciocolata cu lapte si am taiat-o marunt cu cutitul. Bucatelele de ciocolata le-am dat la congelator, sa nu se topeasca de tot cat se coc briosele in cuptor. Am setat cuptorul la o temperatura de 200 grade Celsius. Intr-un vas am amestecat faina cu cacaua, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Intr-un alt vas am frecat oul cu praful de sare, zaharul, laptele batut si untul. Treptat am adaugat amestecul uscat. La urma, am adaugat si bucatelele marunte de ciocolata scoase din congelator si date prin putina faina. In forma de copt briose am asezat hartiute de copt.

Cu lingura de inghetata am luat cate putin din coca bruna si am umplut pe 2/3 hartiutele de copt briose. Eu am pastrat cateva bucatele de ciocolata pe care le-am presarat deasupra fiecarei briose. Am dat forma la cuptor pentru 30 minute. Am verificat daca briosele sunt coapte cu ajutorul unei scobitori, cum nu s-a prins aluat de ea, le-am scos din cuptor. Dupa 5 minute le-am scos din forma si le-am lasat sa se raceasca complet pe gratar.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt lapte batut iaurt cacao zahar sare cuptor vas congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4138 viz    0 com
5810 viz    1 com
1554 viz    0 com
1961 viz    0 com
1909 viz    0 com
1271 viz    0 com
1121 viz    0 com
1912 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027905 (s)