News Flash:

Briose cu ciocolata

19 Aprilie 2011
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu ciocolata
Ingrediente: - 250 g faina - 70 g cacao - 1 plic praf de copt - 150 g zahar - 4 oua - 200 g unt topit - 150 ml lapte. Mod de preparare: 1. Se amesteca faina cu cacaua si praful de copt. 2. Intr-un alt recipient se amesteca zaharul cu untul topit, apoi se toarna laptele. 3. Se pune amestecul obtinut in bolul cu faina si se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie omogena. 4. Se toarna compozitia in forme de briose si se aseaza in tava. 5. Se lasa la cuptor pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

focaccia dulciuri castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1135 viz    0 com
1216 viz    0 com
1089 viz    0 com
2219 viz    0 com
2298 viz    0 com
1220 viz    0 com
1036 viz    0 com
1108 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019132 (s)