News Flash:

Briose cu ciocolata

17 Martie 2014
1530 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

340 g faina
1 plic praf de copt
150 g zahar
125 g unt topit si racit
180 ml lapte de vaca
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie
12 ousoare de ciocolata kinder

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu 12 forme de briose. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si zaharul. In alt bol amestecam untul, laptele, ouale si esenta de vanilie si turnam compozitia peste ingredientele uscate. Cu o lingura de lemn amestecam pana la omogenizare. Turnam aluatul obtinut in tava si introducem cate un ousor in centrul fiecarei briose. Bagam la cuptor timp de 20 de minute. Inainte de a le scoate, lasam sa se raceasca in tava timp de 10 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

briose ciocolata retete briose retete ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2411 viz    0 com
3563 viz    0 com
2427 viz    0 com
2246 viz    0 com
1665 viz    0 com
1422 viz    0 com
2972 viz    0 com
2525 viz    0 com
2807 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022901 (s)