News Flash:

Briose cu Cheddar si dovlecel

28 Ianuarie 2014
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

130 ml lapte
70 ml ulei de masline
2 1/2 linguri de praf de copt
2 oua, batute usor
240 g faina alba
135 g dovlecel, ras
135 g morcov, ras
100 g branza cheddar, rasa

Mod de preparare:

In timp ce preincalzesti cuptorul la 170 de grade Celsius, amesteca intr-un bol faina cu praful de copt. Adauga dovleceii, morcovii si jumatate din cantitatea de branza rasa. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine pana ce toate ingredientele se intrepatrund.

Separat, amesteca laptele, uleiul si ouale, apoi adauga mixtura si compozitia din legume. Dupa ce ai amestecat bine, toarna compozitia in formele de briose. Presara cealalta jumatate de branza rasa si da tava la cuptor timp de 25-30 de minute.
Briosele cu branza, morcovi si dovlecei se servesc cu o ceasca de cafea sau de ceai.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022455 (s)