News Flash:

Briose cu cereale si curmale

14 Martie 2014
1627 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

35 g cereale din faina integrala
160 ml lapte de vaca
100 g faina
2 lingurite praf de copt
85 g tarate de ovaz
120 g curmale tocate
1 mar tocat maruntel
1 ou
60 ml miere
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem o tava cu 12 forme de briose. Punem cerealele intr-un bol si turnam laptele peste. Lasam sa stea deoparte 10 minute. Amestecam in alt bol faina cu praful de copt si scortisoara. Adaugam taratele de ovaz, curmalele si merele si amesteca. Se bate oul cu mierea si se toarna peste cerealele cu lapte. Amestecam rapid cu o lingura de lemn cu ingredientele uscate. Punem compozitia in forme si bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca in tava 5 minute inainte de a le scoate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose retete cereale briose cereale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1384 viz    0 com
2920 viz    0 com
2457 viz    0 com
2768 viz    0 com
2315 viz    0 com
1575 viz    0 com
1718 viz    0 com
998 viz    0 com
955 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027445 (s)