News Flash:

Briose cu cereale si curmale

14 Martie 2014
1664 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

35 g cereale din faina integrala
160 ml lapte de vaca
100 g faina
2 lingurite praf de copt
85 g tarate de ovaz
120 g curmale tocate
1 mar tocat maruntel
1 ou
60 ml miere
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem o tava cu 12 forme de briose. Punem cerealele intr-un bol si turnam laptele peste. Lasam sa stea deoparte 10 minute. Amestecam in alt bol faina cu praful de copt si scortisoara. Adaugam taratele de ovaz, curmalele si merele si amesteca. Se bate oul cu mierea si se toarna peste cerealele cu lapte. Amestecam rapid cu o lingura de lemn cu ingredientele uscate. Punem compozitia in forme si bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca in tava 5 minute inainte de a le scoate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose retete cereale briose cereale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1421 viz    0 com
2971 viz    0 com
2521 viz    0 com
2803 viz    0 com
2353 viz    0 com
1612 viz    0 com
1741 viz    0 com
1034 viz    0 com
994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024169 (s)