News Flash:

Briose cu cascaval si kaizer

23 Septembrie 2013
2229 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1oo gr kaizer sau bacon
100 gr masline verzi si negre
250 gr faina
50 gr cascaval ras
250 ml lapte
50 ml ulei
1 ou
1/2 pachet de drojdie
1 lingurita sare
1 ou pentru uns

Mod de preparare:


Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet. Peste lapte se pun pe rand: uleiul, sarea, oul si maslinele. Se pune si kaizerul. Se adauga faina si se mesteca cu o lingura de lemn pana se incorporeaza complet. Se tapeteaza forme de briose cu hartiute speciale (cine nu are forme de briose poate pune compozitia in tava de cozonac, sau forma de tort etc). Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos la suprafata. Cu cateva minute inainte de a le scoate din cuptor se ung cu oul batut. Sunt la fel de bune atat calde, cat si reci.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013036 (s)