News Flash:

Briose cu cartofi si bacon

3 Iunie 2016
2010 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
2 linguri jumatate ulei de masline
230 gr branza data pe razatoare
3/4 lingurita sare
piper
1 lingurita piper proaspat tocat
3 fasii de bacon

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Soteaza baconul in jumatate de lingura de ulei, dupa care muta-l pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
3. Curata cartofii, spala-i si da-i pe razatoare. Stoarce-i de zeama.
4. Amesteca-i apoi cu baconul maruntit, cu restul de ulei, branza, sarea si piperul. Omogenizeaza.
5. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava de briose.
6. Pune in fiecare locas din umplutura si baga in cuptor pentru vreo 30 de minute.
Serveste cu patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

briose bacon briose cartofi briose branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1960 viz    0 com
1851 viz    0 com
10306 viz    0 com
2511 viz    0 com
10296 viz    0 com
2644 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014545 (s)