News Flash:

Briose cu cartofi si bacon

3 Iunie 2016
1912 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg cartofi
2 linguri jumatate ulei de masline
230 gr branza data pe razatoare
3/4 lingurita sare
piper
1 lingurita piper proaspat tocat
3 fasii de bacon

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Soteaza baconul in jumatate de lingura de ulei, dupa care muta-l pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
3. Curata cartofii, spala-i si da-i pe razatoare. Stoarce-i de zeama.
4. Amesteca-i apoi cu baconul maruntit, cu restul de ulei, branza, sarea si piperul. Omogenizeaza.
5. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava de briose.
6. Pune in fiecare locas din umplutura si baga in cuptor pentru vreo 30 de minute.
Serveste cu patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

briose bacon briose cartofi briose branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1881 viz    0 com
1739 viz    0 com
10198 viz    0 com
2413 viz    0 com
10184 viz    0 com
2438 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014841 (s)