News Flash:

Briose cu cartofi, branza si bacon

5 Ianuarie 2015
7948 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
2 linguri jumatate ulei de masline
230 gr branza data pe razatoare
3 fasii de bacon
putina sare
piper
1 lingura patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Incinge uleiul si soteaza in el baconul, apoi scoate-l pe un prosop absorbant de bcuatarier. Curata cartofii, spala-i si da-i pe razatoare. Amesteca-i apoi cu restul de ulei, sare, piper si branza. Pulverizeaza spray de gatit intr-o tava de briose, pune in fiecare spatiu cate putina compozitie, apasa usor pe ea, presara branza (daca mai ai) si baga in cuptor pentru 30 de minute sau pana cand se rumeneste totul. Inainte de servire, lasa briosele sa se raceasca in tava. Serveste cu patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete briose briose cartofi bacon briose retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023541 (s)