News Flash:

Briose cu cartofi

20 Martie 2014
1676 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 1/2 cani de faina
1 1/4 linguri de praf de copt
1/4 lingurita sare
2/3 cana de zahar tos
3 linguri de pudra de cacao
1/2 cana de piure de cartofi
1/2 ceasca unt moale
1/4 cana lapte
2 oua

Mod de preparare:

Amesteca ingredientele uscate intr-un bol – faina, pudra de cacao, praful de copt si sarea. Intr-un bol separat, freaca untul cu zaharul si piureul. Incorporeaza ouale batute si laptele in mixtura de piure si adauga treptat ingredientele uscate pana obtii un aluat moale.
Umple formele de briose (3/4 pline) si baga-le la cuptor, timp de 15-20 de minute. Decoreaza briosele cu diverse glazuri sau toppinguri (frisca, crema de unt cu vanilie sau ciocolata etc.)

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose briose cartofi briose ciocolata retete dulci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2000 viz    0 com
1943 viz    0 com
1125 viz    0 com
1499 viz    0 com
4088 viz    0 com
8285 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022641 (s)