News Flash:

Briose cu carne si ou

20 Martie 2012
2694 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu carne si ou
Ingrediente:

550 g carne de vita tocata
1 ou
2 morcovi
70 g firimituri de paine
1 dovlecel
1 ceapa data prin razatoare
2 linguri sos de tomate
55 g mazare congelata

Mod de preparare:

Incalzim la 200 de grade cuptorul si razuim dovleceii si morcovii, dupa care ii stoarcem de varza. Amestecam firimiturile, dovlecelul, morcovii, ceapa, carnea, mazarea, sosul de tomate si oul si se framanta compozitia cu mainile. Compozitia rezultata intr-o tava cu forme de briose si se baga tava la cuptor timp de 20 de minute. Se scot briosele pe farfurii si se servesc cu piure de cartofi.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi dovlecel ceapa mazare briose tava cuptor farfurii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2984 viz    0 com
3248 viz    0 com
2568 viz    0 com
5165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025336 (s)