News Flash:

Briose cu capsuni

20 Mai 2014
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ou
150 g capsuni feliate sau cuburi
50 g unt sau ulei
100 ml lapte
120 g zahar brun
1 plic zahar vanilat
200 g faina
5 g praf de copt (1 lingurita)
1 varf cutit sare

Mod de preparare:

Mixam oul cu zaharul si putina sare pana cand se topeste zaharul. Adaugam untul topit si laptele si mixam pana la omogenizare. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam treptat la compozitie amestecand usor cu un tel. In formele de briosa punem o lingurita de aluat, o lingurita de capsuni taiate, o lingurita de aluat si apoi o lingurita de capsuni taiate. Coacem la 160g C timp de 15-20 min. Cand s-au racit le pudram cu zahar si servim.

Briose cu capsuni recomandate de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose retete capsuni briose capsuni retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1005 viz    0 com
1426 viz    0 com
1131 viz    0 com
930 viz    1 com
1203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022309 (s)