News Flash:

Briose cu cafea si rom

20 Februarie 2013
3736 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
1 praf de copt
 3 oua
100 g unt
150 g zahar
esenta de rom
100 ml smantana
2 linguri cafea macinata
1 lingurita ness
3 lingurite cacao
2 linguri alune macinate fin

Pentru decor:

50 g ciocolata
100 g alune fara sare

Mod de preparare:

Batem ouale intregi cu zaharul. Adaugam smantana, esenta, untul topit si restul ingredientelor uscate (amestecate bine inainte). Punem compozitia in formele de briose cu ajutorul unui pos. Deasupra repartizam alunele maruntite. Incingem bine cuptorul si coacem briosele 25-30 minute. Le scoatem din forme dupa ce se racesc si le decoram cu ciocolata topita.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua unt zahar smantana cafea macinata ness cacao ciocolata pos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4107 viz    0 com
2387 viz    0 com
2887 viz    0 com
1336 viz    0 com
3159 viz    0 com
1521 viz    0 com
2745 viz    0 com
4183 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2051 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025799 (s)