News Flash:

Briose cu cacao si lamaie

8 August 2013
1638 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
300 gr iaurt
2 linguri cacao
400 gr faina
200 gr zahar
1 plic praf de copt
200 ml ulei sau unt topit
un praf de sare
coaja si sucul de la o lamaie

Mod de preparare:

Se bat ouale cu zaharul, pana cand acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu praful de copt si sarea. Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imparte compozitia in doua. Intr-o parte se adauga cacaoa si se mesteca bine.
Se ung cu unt sau ulei formele de briose si se toarna simultan din compozitii.
Se da la cuptorul incins, la foc mediu. Cand sunt gata se lasa briosele 10 minute sa se raceasca, apoi se scot din forme.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt cacao zahar unt topit foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030276 (s)