News Flash:

Briose cu cacao

3 Iulie 2013
1707 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

110 g faina
100 g zahar
30 g cacao
8 g praf de copt
30 ml ulei de floarea soarelui
80 g lapte
2 oua
un praf de sare

Mod de preparare:

Intr-un vas, amestecam ouale impreuna cu laptele si uleiul, iar intr-un alt vas, cernem faina, cacao si praful de copt, adaugam zaharul si sarea si amestecam bine ingredientele. Rasturnam compozia de lichide, adica oua, lapte si ulei, in vasul in care avem ingredientele uscate si amestecam bine cu o lingura de lemn, pina vom obtine o compozitie omogena. In formele de muffin, punem cca 3/4 compozitie (chiar si un pic mai putin, pentru ca, cresc destul de mult in cuptor) si bagam briosele/muffins-ii in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de cca 20 de minute. Lasam sa se raceasca bine (eu le-am taiat un pic motul de deasupra) si decoram cu moturele de frisca, bombonele, tot ce avem la indemina.

Briose cu cacao recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina lapte vas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1483 viz    0 com
1286 viz    0 com
1014 viz    0 com
1238 viz    0 com
1007 viz    0 com
1500 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024974 (s)