News Flash:

Briose cu branza si spanac

20 Ianuarie 2012
2378 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu branza si spanac
Ingrediente:

25 g spanac (baby spinach)
1 oua
150 g faina
½ lingurita praf de copt
1 lingura zahar
100 g parmezan ras
o lingura busuioc tocat
2 linguri ulei de masline
120 ml lapte

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 200 grade. Se unge o tava cu forme de mini-briose. Amestecam intr-un castron faina, praful de copt si zaharul. Adaugam verdeata si parmezanul si amestecam. Facem o gropita in centru. Se bate oul cu lapte si ulei si apoi se toarna peste faina. Amestecam compozitia pana se leaga si apoi o punem in tava pregatita. Se baga briosele la cuptor timp de 12 minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac baby spinach oua faina zahar parmezan busuioc lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7279 viz    0 com
3695 viz    0 com
2982 viz    0 com
3033 viz    0 com
2743 viz    0 com
3027 viz    0 com
4409 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030176 (s)