News Flash:

Briose cu branza si spanac

20 Ianuarie 2012
2473 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu branza si spanac
Ingrediente:

25 g spanac (baby spinach)
1 oua
150 g faina
½ lingurita praf de copt
1 lingura zahar
100 g parmezan ras
o lingura busuioc tocat
2 linguri ulei de masline
120 ml lapte

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 200 grade. Se unge o tava cu forme de mini-briose. Amestecam intr-un castron faina, praful de copt si zaharul. Adaugam verdeata si parmezanul si amestecam. Facem o gropita in centru. Se bate oul cu lapte si ulei si apoi se toarna peste faina. Amestecam compozitia pana se leaga si apoi o punem in tava pregatita. Se baga briosele la cuptor timp de 12 minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac baby spinach oua faina zahar parmezan busuioc lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7602 viz    0 com
4059 viz    0 com
3183 viz    0 com
3234 viz    0 com
2871 viz    0 com
3207 viz    0 com
4817 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015821 (s)