News Flash:

Briose cu branza

23 Ianuarie 2012
2233 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose cu branza
Ingrediente:

110 g branza de capra
40 g parmezan ras
150 ml lapte
100 g spanac
200 faina
1 lingura praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 ou
8 rosii cherry
25 g sare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 190 grade. Ungem o tava cu forme de briose. Punem untul si laptele la incalzit intr-un vas la foc mediu. adaugam spanacul si fierbem 1 minut. In departam vasul de pe foc, lasam sa se raceasca putin si punem amestecul in blender. Mixam pana obtinem un sos fin. Amestecam ingredientele uscate intr-un castron si adaugam parmezanul, oul si sosul de spanac. Incorporam branza si amestecam. Punem compozitia obtinuta in formele de briose si bagam tava la cuptor timp de 20 minute. Se servesc calde.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan lapte spanac faina rosii cherry sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3465 viz    0 com
2270 viz    0 com
2332 viz    0 com
2278 viz    0 com
1684 viz    0 com
2651 viz    0 com
4467 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025933 (s)