News Flash:

Briose cu bomboane, vanilie si ciocolata

8 Mai 2013
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani de faina
3 sferturi de cana de cacao neindulcita
1 lingurita praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita sare
100 g unt nesarat
1 jumatate de cana de zahar
2 lingurite extract de vanilie pura
3 oua
1 jumatate de cana de lapte integral
bomboane de menaj
glazura de vanilie

Mod de preparare:

Amesteca faina cu cacaua, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Separat, mixeaza untul cu zaharul pana cand obtii o compozitie pufoasa. Pentru glazura, amesteca si esenta de vanilie cu ouale unul cate unul. Redu viteza mixerului si mai adauga putina faina si lapte daca mai este nevoie, apoi amesteca pana obtii o compozitie omogena.
Pune aluatul in forme de briose tapetate cu hartie de copt si lasa-le la cuptor 20-25 de minute.
Briosele cu glazura de vanilie si bomboane se servesc reci, decorate cu bomboane colorate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cacao neindulcita lapte integral
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1208 viz    0 com
1389 viz    0 com
1647 viz    0 com
2345 viz    0 com
2198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025050 (s)