News Flash:

Briose cu bomboane si vanilie

14 Octombrie 2013
1928 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita extract de vanilie
120 g bomboane tort sau dropsuri colorate cu ciocolata
120 ml ulei
1 ou batut
240ml lapte
150 g zahar brun
25 g cacao cernuta
1 lingura zahar
280 g faina cu agent de crestere

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190C/170C daca are ventilatie. Pregateste o tava de briose pentru 12 portii. Sfat: Daca nu ai faina cu agent de crestere, adauga la fiecare 100g de faina obisnuita 4-5g praf de copt. Amesteca faina, zaharul si cacaua. Adauga peste ele si incorporeaza, pe rand, laptele, oul, uleiul si extractul de vanilie. Amesteca bine si adauga si incorporeaza 2 treimi din bomboanele cu ciocolata. Imparte aluatul in tava si presara deasupra restul de bomboane colorate.
Coace briosele timp de 20-22 de minute pana cand sunt ferme la atingere. Lasa-le sa se raceasca pe un gratar.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1076 viz    0 com
1496 viz    0 com
2214 viz    0 com
8836 viz    0 com
1279 viz    0 com
1151 viz    0 com
2089 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022005 (s)