News Flash:

Briose cu banana si ciocolata

16 Septembrie 2014
1906 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 banane medii, zdrobite
2 oua mari
1/2 cana fulgi de ciocolata
2/3 cana zahar brun
1 cana lapte batut
1 cana tarate de grau neprocesate
1 lingurita extract de vanilie
1/4 cana ulei
1 si 3/4 cani faina
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita scortisoara
1/3 cana nuci maruntite
1/4 lingurita sare

Mod de preparare:

Prencalzeste cuptorul la 180 grade C. Unge formele de briose cu ulei sau cu unt. Intr-un bol mediu mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana cand acesta se topeste. Adauga apoi bananele, laptele batut, taratele de grau si vanilia. Intr-un alt vas adauga faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sare si amesteca-le bine. Adauga mixul de condimente umede peste acestea si amesteca bine pana obtii o compozitie omogena. La sfarsit adauga fugii de ciocolata si amesteca bine.

Adauga compozitia in formele pentru briose si presara desupra nucile. Coace briosele timp de 15-25 minute, pana cand devin aurii.
Lasa briosele sa se aceasca complet inainte de servire. Le poti servi ca atare sau le poti pudra cu zahar. Merg de minune alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cafea briose briose banane briose ciocolata retete culinar prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025726 (s)