News Flash:

Briose cu bacon si mozzarella

13 Mai 2016
1668 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr faina alba
120 gr bacon
50 gr drojdie proaspata
130 gr cartofi
150 ml lapte
3 oua
100 gr mozzarella
3 linguri de ulei de masline extravirgin
piper
sare

Mod de preparare:

Fierbe cartofii in apa cu sare si apoi scurge-i bine si paseaza-i ca pentru piure. Dizolva drojdia in putin lapte caldut si adaug-o peste cartofi. Amesteca bine, apoi incpororeaza treptat faina, uliul, sarea si restul de lapte. La final adauga si ouale batute foarte bine. Taie mozzarella si baconul cubulete mici si adauga-le in compozitie. Asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.

Unge cu ulei formele din silicon si adauga aluatul in acestea, avand grija sa umplii doar 2/3 din forma. Lasa briosele sa se dospeasca timp de 20 – 30 de minute, apoi coace-le timp de 20 de minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Briosele cu bacon si mozzarella pot fi ervite atat reci cat si calde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

briose bacon briose mozzarella aperitive briose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017398 (s)