News Flash:

Briose cu ananas si scortisoara

22 Noiembrie 2013
1647 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200ml smantana pentru frisca
fulgi de cocos
200g ciocolata alba
450g ananas din conserva zdrobit
100g unt
sare
2 oua
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita scortisoara
100g zahar
170g stafide
2 lingurite praf de copt
300g faina

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C si pregateste o tava de briose pentru 12 portii. Cerne faina si praful de copt intr-un bol. Adauga stafidele, zaharul, scortisoara si nucsoara si sarea. Bate ouale, adauga untul topit si racit si ananasul pasat cu un blender. Toarna totul peste ingredientele uscate si incorporeaza. Toarna aluatul in tava si coace-le 15-20 de minute sau pana cand trec testul scobitorii. Lasa-le sa se raceasca 5 minute in forma.

Intre timp, topeste ciocolata alba la bain marie impreuna cu smantana.Pune la frigider timp de 45 de minute si apoi bate cu un mixer pana cand obtii o spuma densa. Decoreaza briosele cu ciocolata si fulgi de cocos.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022178 (s)