News Flash:

Briose aperitiv

6 Iulie 2011
9862 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose aperitiv1
Ingrediente: 0,6 kg faina 10 gr drojdie 500 ml apa 50 ml ulei de masline Pentru umplutura: 200 gr branza de burduf 1 ardei gras 200 gr cascaval 100 gr sunca sare piper boia Mod de preparare: In 200 ml de apa rece se dizolva bine drojdia si sarea. Se adauga 3-4 linguri faina si se lasa la dopsit timp de 10 minute. Se pune apoi restul de faina si apa si se framanta bine, adaugand treptat uleiul de masline. Aluatul astfel obtinut se unge cu putin ulei de masline, se acopera cu o folie si se lasa sa creasca la loc caldut aproximativ 40 min. Dupa ce a crescut aluatul, se vor unge cu ulei formele de briose si se vor tapeta cu faina. Se umplu pana la jumatate fiecare forma cu aluat de paine, apoi se asaza pe fiecare cate o lingurita de branza de burduf frecata cu boia, sare si piper. Se mai presara deasupra sunca taiata cubulete, ardei gras sau chiar si bucatele de rosii. Se da la cuptor pentru o jumatate de ora. S servesc calde, cu parmezan sau cascaval ras deasupra. sursa articol: http://www.petitchef.ro sursa fotografie: http://www.gatesti-ingenios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crutoane aromate placinte bureti cascaval carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1163 viz    0 com
1014 viz    0 com
5050 viz    0 com
1042 viz    0 com
1022 viz    0 com
23442 viz    0 com
1023 viz    0 com
1162 viz    0 com
1556 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013594 (s)